UTU OY • Uutiskirje 2/2020

 

Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä

Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille

 

UTU Jyväskylän sähkömessuilla 5.-7.2.2020

UPS-tuotteet sekä varavoima-, kompensointi- ja aktiivisuodatusratkaisut UTUlta

UPS- ja varavoimatuotevalikoimamme on laajentunut, kun olemme saaneet uusia tuotteita ja toimittajia, jotka liittyvät sähköverkon kompensointiin ja varavoimaratkaisuihin. Yhteistyö mahdollistaa UTUn tarjota asiakkailleen isompia kokonaisuuksia erilaisiin varavoimaratkaisuihin. Oman tehtaan suunnittelun, osaamisen ja tuotannon kanssa pystymme integroimaan, kokoamaan ja tarvittaessa asentamaan sopivat järjestelmät asiakkaidemme käyttöön. Uudet tuotteet esittelemme Jyväskylän Sähkömessuilla 5.-7.2.2020.

Tutustu uusiin UPS- ja varavoimaratkaisuihin >>

Minkä UPS-laitteiston tarvitsen?

Oikeanlaisen UPSin valitseminen saattaa toisinaan tuottaa päänvaivaa. UTUn UPS-valintatyökalu auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan UPS-laitteen. Kirjaudu UPS-valintatyökaluun, kerro tarpeesi ja saat työkalusta ehdotuksen sopivimmasta laitteesta. Vaativissa tapauksissa UTUn UPS-tiimi antaa sinulle ehdotuksen kahden työpäivän kuluessa.

Tutustu UPS-vallintatyökaluun >>

Puistomuuntamot digitalisoituvat

Puistomuuntamot digitalisoituvat kovaa vauhtia ja puistomuuntamotuoteperheemme kehittyy ja laajenee jatkuvan parantamisen periaatteella. Liiketoimintajohtaja Jarkko Kuntanen kertoo blogissaan, miten muuntamoiden etäkunnonvalvontaa kehitetään UTUlla. Demo on nähtävissä Jyväskylän Sähkö Valo Tele Av -messuilla 5.-7.2.2020. Jarkko kertoo myös UTUn Teollisuus ja Energia -yksikön uudesta projektiliiketoiminnasta.

Mitä tietoja etäkunnonvalvonnalla voidaan saada? Lue Jarkon blogi >>

UPS-laitteen huolto on halpa vakuutus

UPS-laitteistojen osalta asiakkaamme kaipaavat tukea oikean UPS-tuotteen valintaan. Lisäksi yli puolet valitsee UPS-laitteen hankinnan yhteydessä myös huoltosopimuksen. Kun UPS-laitetta huolletaan säännöllisesti, varmistetaan laitteiden hyvä elinkaari jopa 20 vuoteen asti. UTUlla on laaja kokemus erilaisista UPS-laitteistoista, mutta myös tehonsyöttöjärjestelmien huolto-, kunnossapito- ja asennustoiminnoista. Tehonsyöttöjärjestelmiä huoltamalla varmistetaan niiden moitteeton toiminta sekä turvallinen käyttö.

Miten varmistat itsellesi oikean UPS-tuotteen ja huollon? >>

XCEE-voimapistokkeet – patentoitua lisäturvaa

Etsitkö turvallista ratkaisua voimapistotulpille? UTU on tuonut markkinoille uudet, patentoidut XCEE-sarjan pistotulpat. Uudessa tuotesarjassa on turvallisuutta lisäävä ominaisuus: pistotulpissa on kytkin, jolla voimajatkopistokkeet voidaan kytkeä jännitteettömiksi ennen pistotulpan kytkemistä. Tuotteessa oleva mekanismi estää myös voimapistotulpan poistamisen jännitteisenä: se onnistuu vain, kun pistoke on kytketty jännitteettömäksi.

XCEE-voimapistotulpat kytkimellä UTUlta, katso valikoima >>

UTU mukana alan merkittävimmillä messuilla Jyväskylässä

Yksi alan merkittävimpiä tapahtumia järjestetään taas Jyväskylässä 5.-7.2.2020. Esittelemme messuilla mm. useita sähkökeskusuutuuksia, sähköautojen lataamiseen uusia helppoasenteisia ratkaisuja, käyttäjäystävällisiä kiinteistönohjausratkaisuja ja monia muita uutuuksia.
Ilmoittaudu messuille UTUn koodilla, niin sisääntulosi messuille tapahtuu nopeammin. Tervetuloa osastollemme B 447!

Lue UTUn messu-uutuuksista ja rekisteröidy tapahtumaan >>

UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 ULVILA
Tammiston kauppatie 26 B, VANTAA

UTU OY • Uutiskirje 2/2020