STK:n uusiksi jäseniksi vuoden 2020 alusta on hyväksytty tukkuryhmään Yleiselektroniikka ja Valmistajat ja maahantuojat -ryhmään Garo, Ledimo, Orbis ja Siteco. Tällä hetkellä STK:lla on 90 jäsenyritystä.

garoGaro Oy

Garo Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi Garo Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoima on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan. GARO-konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa. GARO kehittää, valmistaa ja toimittaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Yhtiöllä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa.


LedimoLedimo Oy

Ledimo on suomalainen 2014 perustettu LED-valaisimien valmistaja, valmistuttaja sekä maahantuoja. Toiminnan perusteet ovat korkea laatu, kustannus- ja energiatehokkuus, sekä ympäristöystävällisyys. Yrityksen taustavoimana on sähkö- ja valaistustekniikan moniosaajia. Toimitusketjumme on pitkälle automatisoitu ja arvoketju mietitty tarkasti.


OrbisOrbis Oy

Suomalainen perheomisteinen Orbis Oy on vuodesta 1949 alkaen toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä. Tänä päivänä kehitämme digitaaliselle yhteiskunnalle uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja. Tarjoamme tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden osaamista, jota tarvitaan varmistamaan data luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi toimimme myös Baltiassa ja Venäjällä.


SSitecoITECO GMBH, Suomen sivuliike

SITECOlla on yli 150 vuoden valaistusalan vankka kokemus ja se edustaa johtavaa teknologiaa ja on aina ollut edelläkävijä valaistusalan teknisissä innovaatioissa. LED-valaistusratkaisumme ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia jotka on suunniteltu ja testattu Saksassa. SITECO tarjoaa LED-valaistusratkaisut mm. ulkoalueiden, teollisuuden, urheilukohteiden, toimistojen ja vähittäiskaupan tarpeisiin. SITECOn suunnittelu ja osa tuotannosta sijaitsevat Saksassa, Traunreutissa ja yrityksellä on yli 800 työntekijää maailmanlaajuisesti.


Yleiselektroniikka logoYleiselektroniikka Oyj

Yleiselektroniikka Oyj on yli 50-vuotias suomalainen täyden palvelun elektroniikkatalo, jonka valikoimasta löytyy teollisuus- ja automaatiotuotteiden komponentit - kuten kytkimet ja liittimet, mittalaitteet, teholähteet, juottimet sekä työkalut -alan tunnetuimmilta valmistajilta lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin. Lisäksi laaja valikoima akkuja ja korkean teknologian tuotteita, aina oskilloskoopeista lämpökameroihin, takaa onnistumisen projektissa kuin projektissa. Olemme ammattilaiselektroniikan asiantuntijoita.

 

Katso kaikki jäsenet