Finnsat tuo yhteistyössä amerikkalaisen FSR:n kanssa Suomen markkinoille uuden ja edistyksellisen kaapeleidenkotelointiratkaisun eli SMART-WAY tuoteperheen: lattian päälle asennettavat kannelliset lattiakanavan rungot sekä runkoihin liitettävät kotelot.

"Olemme todella onnellisia voidessamme julkistaa yhteistyön Finnsatin ja FSR:n kanssa", toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää myhäilee.

"Smart-Way on hieno ratkaisu, mutta sen lisäksi FSR:llä on valikoimassaan tuhansia tuotteita, jotka helpottavat AV-asennuksia yrityksissä ja julkisissa tiloissa."

SmartWay Smartway raceway2

Smart Way

SW L90 3 smart way on floor raceway

Lattian päälle vaiko upotettuna?

SMART-WAY eroaa muista samankaltaisista ratkaisuista jo profiililtaan. Lattiakanava on todella matala. Sen korkeus on maksimissaan vain n. 1,5 cm. Tämä ominaisuus takaa myös sen, että tuote on helposti ja kätevästi asennettavissa joko suoraan minkä tahansa lattiamateriaalin päälle tai upotettavissa esim. mattoon, laminaattiin tai parkettiin reunuksien avulla. Näin asennettuna tuote asettuu tyylikkäästi paikoilleen, eikä jää turhan korkeaksi kynnykseksi tai kulkuesteeksi huonetilaan. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun näyttötelineitä tai tuoleja (esim. pyörätuolia) liikutellaan tilassa paikasta toiseen.

Erilliset kanavat joka kaapelille

SMART-WAY -rungossa on kolme eriteltyä kaapelikanavaa. Näin saadaan kätevästi eroteltua sähkö- ja av-kaapeloinnit ja ehkäistään samalla mahdollisia häiriöitä. Sähkökaapelit saattavat aiheuttaa häiriöitä huonosti suojattuun HDMI-kaapeliin.

Kokonaisvaltainen, älykäs ja tyylikäs ratkaisu

SMART-WAY tuotteet ovat muotoilultaan viimeisen päälle harkittuja ja suunniteltuja – unohtamatta ajatonta tyylikkyyttä ja toimivuutta. Tuoteperheeseen kuuluu kaikki mitä tarvitset kaapelin kuljetukseen ja suojaukseen aina seinärasiasta työpisteeseen saakka. Näillä tarvikkeilla varmistat myös sen, että toteutus on näyttävän näköinen mistä tahansa suunnasta katsottuna.

Kaikissa SMART-WAY tuotteissa on mukana käytännöllinen kansi peittämässä ja suojaamassa kaapelointeja. Tuotevärit ovat musta ja alumiini.

Moneen muuhun vastaavaan tuotteeseen verrattuna SMART-WAY on kokonaisvaltainen ratkaisu. Jo seinästä lähtevä pistorasia saadaan täydellisesti piiloon ja työpisteen alle on saatavilla useita erikokoisia laatikoita/kanavia, joiden avulla kaapeloinnit saadaan pois silmistä ja jaloista.

SMART-WAY tuotteet sopivatkin mainiosti niin toimistoihin, neuvottelutiloihin, avokonttoreihin kuin luokkahuoneisiinkin, eli käytännössä kaikkiin sellaisiin tiloihin, missä johdot halutaan pitää modernisti ja turvallisesti poissa näkyviltä.

Tuote-esimerkkejä:

  • Sähkönumero: 14 096 06 Smart-Way lattiakanava-asennuspakkaus sis. 30.5cm, 61.0cm ja 91.4cm runkopalat, alumiini
  • Sähkönumero: 14 096 09 Smart-Way 90 asteen kulmakappale lattiakanavaan, tummanharmaa
  • Sähkönumero: 14 096 12 FSR Smart-Way tuoteperheen osista alumiininen T-kappale lattiakanavajärjestelmään.

 

Katso video:

Lisätietoja

Jarkko Kankaanpää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0207 420 148

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

FSR Inc on vuonna 1981 perustettu amerikkalainen AV-tuotteiden valmistaja. FSR valmistaa ratkaisuja ​​kaapelin- ja AV-signaalinhallintaan. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. lattia-, seinä-, pöytä- ja kattokytkentärasiat sekä valtava määrä eri AV-rajapintojen jakovahvistimia, matriisikytkimiä sekä HDBaseT & CAT-X -signaalien jakeluratkaisuja.