EVH321 HCR00 O1Ensto julistaa sähköauton latauslaitteiden uuden aikakauden alkaneeksi lanseeraamalla Ensto One Home -sähköauton kotilatausaseman, jossa yhdistyy supertyylikäs muotoilu ja superhelppo lataus.

 

Sähköinen liikenne kasvaa vahvasti ja samalla myös tarve lataamiseen. Traficomin mukaan autoilun tulevaisuus näyttää vahvasti sähköiseltä. Tutkimusten mukaan yli 90 % latauksesta tapahtuu kotona tai työpaikalla, siis silloin kun auto on pysäköitynä pidemmän aikaa.

 

“Haluamme yrityslupauksemme mukaisesti tarjota parempaa elämää sähköllä, kestävästi. Keskitymme Enstolla älykkäisiin ja helppokäyttöisiin sähköautojen latausratkaisuihin. Ensto One Home on omakotitalojen latauspiste, joka tekee kotilatauksesta helppoa, turvallista ja riittävän tehokasta,” kertoo tuotepäällikkö Päivi Linteri Enstolta.

 

Superhelppo ladata, hallinnoida ja asentaa

 

Omakotitaloasuja lataa Ensto One Home -latausasemalla autonsa turvallisesti ja luotettavasti, säästä riippumatta. Ensto One Home sopii kaikkien yleisimpien sähköautojen lataamiseen, ja latausasemassa on mukana kiinteä kaapeli Type 2 -pistokkeella. Kätevässä, integroidussa latauspistokkeen pitimessä latauskaapeli säilyy siististi, kun auto ei ole latauksessa.

 

Ensto One Home on myös nopea ottaa haltuun muutamassa minuutissa Ensto Charger Control (Bluetooth) -mobiilisovelluksella, jota voi käyttää sekä laitteen asentaja että sähköautoilija. Helppokäyttöistä sovellusta voit hyödyntää mm. käyttövirran säätämiseen tai operointitavan muuttamiseen.

 

Kaiken lisäksi Ensto One Home on mukava ja mutkaton asentaa, laitteessa on selkeä ja avara kytkentätila syöttökaapelin asennusta varten. Latausasema on varustettu aina DC-vuotovirtaa tunnistavalla laitteella ja mallista riippuen myös vikavirtasuojalla sekä johdonsuoja-automaatilla – kaikki tarvittava on siis valmiina. Tyylikäs Ensto One Home näyttää hyvältä ja istuu omakotitalon pihapiiriin joko seinään tai laitetta varten suunniteltuun pylväsadapteriin/pylvääseen asennettuna.

 

Enstolla on edistetty sähköautoilua jo 10 vuoden ajan ja vauhti vain kiihtyy. Haluamme mahdollistaa kattavan sähköautojen latausinfrastruktuurin missä ikinä ihmiset liikkuvatkin helpottaaksemme elämää ja yritysten liiketoimintaa. Suunnittelemme latausratkaisuja, joilla on elinikäinen arvo käyttäjille, omistajille ja operaattoreille. Super electric driving experience.

 

Torstaina 16.4.2020 alkanut Ensto One Home -latausaseman lanseerauskampanja on supersähköinen Bomfunk MC's Super Electric -biisin tahdissa. Ensto One -videon tuottajana toimi Helsinking, ohjaajana Rudi Rok.

 

Lue lisää:

Katso video:

 

Lisätietoja: Margit Salminen, myyntipäällikkö, Ensto Finland Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 512 0892