Onninen lisää erikoistuvaa palvelua sähköalan talotekniikkaurakoitsijoille

MinnaKautonen OnninenOnnisen Talotekniikka-yksikkö on jaettu 15.3.2020 alkaen kahteen segmenttiin. Segmentit ovat Talotekniikka Sähkö ja Talotekniikka LVIK. Organisaatiomuutos tehtiin, jotta palvelua voidaan tarjota entistä asiakaslähtöisemmin.

Talotekniikka Sähkö -segmenttiä johtaa Onnisella pitkään työskennellyt Minna Kautonen. Hän lupaa uuden toimintamallin tuovan selkeitä hyötyjä sähköasiakkaille. 

”Tavoitteena on, että voimme jatkossa palvella sähköasiakkaita aiempaa asiakaslähtöisemmin. Tämän mahdollistaa muun muassa se, että koko henkilökuntamme on erikoistunut juuri sähköalan tarpeisiin”,  Kautonen sanoo.

Samalla sähköasiakkaista vastaavia organisaatioita vahvistetaan kokonaisuutena. ”Toimintamme jaettiin tässä yhteydessä maantieteellisiin alueorganisaatioihin, joita aluepäälliköt vetävät. Alueorganisaatioiden suurin hyöty on mielestäni se, että se tuo asiakkaan näkökulmasta ketteryyttä asioiden hoitoon ja päätöksentekoon paikallisesti. Tämän mallin avulla pystymme myös vastaamaan paremmin rakentamisen alueelliseen kehitykseen ja haasteisiin”, Kautonen kertoo.

Sähköurakoitsijoille suunnatut tuotteet löytyvät Onnisen verkkokaupasta ja alan laajimmasta myymäläverkostosta, johon kuuluu 53 Onninen Express -myymälää eri puolella Suomea. Alkuvuodesta uudistunut sivusto www.onninen.fi tarjoaa verkkokaupan lisäksi tietoa Onnisen muista palveluista. 

Lisätietoja:
Minna Kautonen, johtaja, Talotekniikka Sähkö, Onninen Oy, puh. 040 766 0561, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Onninen

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 53 Onninen Express -myymälää.

 

Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti noin 17 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 5,1 miljardia euroa vuonna 2019.