UTU OY • Uutiskirje 04/2020
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille
 
TUOTEUUTISIA UTULTA
UTUn Home Box -sähköautojen latausasemat ovat turvallisia, kustannustehokkaita ja helppoja asentaa
UTUn Ratio Home Box - sähköautojen latausasemat ovat helppoja käyttää ja asentaa. Latausasemamme ovat kustannustehokkaita ja kestäviä perusratkaisuja sähköautojen ja sähköhybridiautojen lataukseen niin kotiympäristössä, matkalla kuin työpaikallakin. UTUn valikoimasta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja sähköautojen latausratkaisuiksi, joilla voit luoda itsellesi tai asiakkaallesi sopivimman latausympäristön.
Suojaa kiinteistöt vaarallisia ylijännitteitä vastaan UTUn mittauskeskuksilla.
Kiinteistöjen ja loma-asuntojen sähkökeskusasennuksissa on tärkeää ottaa huomioon ylijännitesuojaus. Ukkosmyrskyjen aikana kiinteistöt voivat altistua ukkosen aiheuttamalle suoralle salamaniskulle, oikosulkuvirran jälkiaallolle ja suurelle potentiaalierolle. Mikäli näitä vastaan ei ole suojauduttu riittävästi, ne voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja sähkö- ja elektroniikkalaitteissa. UTUn mittauskeskusmallistosta löydät turvalliset tuotteet omakotitalojen ja mökkien sähkökeskusasennuksiin. Keskuksia voidaan käyttää rakennusaikana myös työmaasähkön jakelussa.
Nämä sähkökeskustuotteet sopivat myös ulkoasennuksiin >>
Uudet FWU-kotelot uppoasennukseen
Ryhmäkoteloihin on nyt saatu lisää tilaa! FWU-kotelon uppoasennussyvyys voi siten olla vain 110 mm. Koska keskuksiin lisätään yhä enemmän moduulikojeita ja tiedonsiirtoon liittyviä laitteita, olemme laajentaneet uppoasennettavien koteloidemme valikoimaa yhä isompia tarpeita varten. Nyt eri sovellusten tarvitsemille laitteille jää riittävästi tilaa, ja keskuskotelo saadaan uppoasennettua monipuolisesti eri seinäpintoihin.
Tutustu UTUn uudistuneeseen FWU-kotelovalikoimaan >>

AJANKOHTAISTA UTULLA
UTU sosiaalisessa mediassa
Seuraa UTUa sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt mukana ajankohtaisimmissa uutisissamme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksistamme sekä tapahtumistamme.
 

UTU OY • Uutiskirje 4/2020
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 ULVILA
Tammiston kauppatie 26 B, VANTAA