Uutiskirje

Syyskuu
2020

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Kylmäkutisteteknologian ylivoimaa 

Pitkälle esivalmistetut komponentit, vähemmän työvaiheita työmaalla, tasalaatuinen kutistuminen, ei tarvetta avotulen käyttöön, tulityölupaan eikä siis myöskään jälkivalvontaan. Helpompaa, nopeampaa ja varmempaa. Vuosikymmenten käyttökokemukset ympäri maailmaa. Erittäin hyvät kokemukset myös Suomesta. Elaspeed, Elascon, Coldfit ja Elascon SA – jatkokset, ulkopäätteet ja kulmapistokepäätteet.   

Lue lisää keskijännitevarusteistamme

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Liityimme 50 ilmastojohtajan yhteiseen projektiin

Osallistumme maailmanlaajuiseen 50 Sustainability & Climate Leaders -hankkeeseen, jossa yritykset jakavat ideoita ja kokemuksia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Niitä esittelee myös Bloombergin ja TBD Media Groupin luoma verkkoportaali, johon yritykset tuottavat 50 videota tai elokuvaa aiheesta. Projekti huipentuu ensi vuonna YK:n johtamaan huippukokoukseen.

Lue lisää
Katso videomme

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Kestävän kehityksen luokituksemme entistäkin parempia

Konsernimme FTSE4Good Index Series -tulos parani 4,0/5,0:een viime vuoden 3,9/5,0:sta. Edistyimme erityisesti ympäristöasioissa. Paransimme myös EcoVadis Index -pisteitämme lukemaan 76/100 saavuttaen Platinum-tason. Lisäksi riippumaton tutkimusyhtiö Standard Ethics luokitteli konsernimme tasolle EE+ ylläpitämässään Standard Ethics Rating (SER) -järjestelmässä.

Lue lisää 

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Uusi NExsT Magazine on ilmestynyt 

Prysmian Groupin NExsT Magazine on tietoliikenneverkkojen kehitykseen ja digitaaliseen tulevaisuuteen keskittyvä ammattilais- ja päättäjäjulkaisu.

Tämä numero kertoo muun muassa siitä, kuinka Wi-Fi 6, 5G ja 10G -teknologioiden kehitys vaikuttaa valokuituverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen. Laajakaistaprojektien, -politiikan ja -rahoituksen osalta keskitymme täällä kertaa Yhdysvaltoihin, Etelä-Afrikkaan, Meksikoon, Uuteen-Seelantiin ja Intiaan. Mukana tuttuun tapaan myös uutiskooste alan innovaatioista ja projekteista.    

Lue uusin NExsT

 
 
 
 

Image

 
 

Tutuille tuotteille uusi ilme

Tuotemerkkiemme logot uudistuivat kokonaan mustavalkoisiksi. Tutut Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat edelleen huippulaatua, mutta niiden brändi-ilme yhdistyy entistä selkeämmin niiden valmistajaan, Prysmian Groupiin.

Muutos tapahtuu asteittain ajan myötä, joten voit huoleti hankkia ja käyttää edelleen aiemmilla värillisillä logoilla varustettuja pakkauksia ja tuotteita.

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

 
 
 
     
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.