Avaa viesti selaimessa.

Schneider Electric Finland

Schneider Electric Finland logo

ELKO vahvistaa markkina-asemaansa keskittämällä valmistuksen isompiin yksiköihin ja tehostamalla jakelua – toimitusvarmuus säilyy ennallaan

Schneider Electric Finland - 2020-09-30 13:53 EEST

Elko-asennuskalusteiden tuotanto jatkuu Saksassa. Kuva: Schneider Electric

Espoo, 30.9.2020 – Elkon hallitus on päättänyt siirtää tuotannon Norjan Åmotin tehtaalta Merteniin Saksaan ja jakelukeskuksen Örebrohon Ruotsiin.

Tekniikan nopeutuvan kehityksen ja älykkäiden tuotteiden kysynnän kasvun myötä Elko siirtää tuotannon konsernin sisällä tehtaisiin, joissa skaalautuvuus ja älykkäiden tuotteiden valmistus ja kokoonpano toteutuvat entistä nopeammin. Päätöksestä ilmoitettiin avoimessa yhtiökokouksessa Åmotin tehtaalla 16.6.2020.

Päätös vastaa Schneider Electricin strategiaa keskittää tuotanto muutamaan suurempaan tehtaaseen ja jakelukeskukseen. Uuden sijainnin katsotaan myös parantavan Schneider Electricin asemaa laajemmin Euroopan markkinoilla.

Elkon nykyinen tuotevalikoima säilyy ja samalla myös kehittyy voimakkaasti. Suomessa tuotteiden saatavuus nopeutuu, kun jakelukeskus siirtyy lähemmäs Ruotsiin.

Pohjoismaissa saavuttamaansa vahvaa asemaa Elko pitää yllä tuomalla markkinoille uusia älykkäitä tuotteita.

– Markkinoilla on kiertänyt virheellistä tietoa Elko-tuotteiden saatavuuden jatkumisesta. Muutos kuitenkin vahvistaa Elkon nykyistä toimintaa ja asemaa kasvavilla älykotimarkkinoilla, korostaa Schneider Electricin Home & Distribution liiketoiminnan johtaja Kim Långström.

Lisätietoja:

Kim Långström, Home & Distribution liiketoiminnan johtaja, Schneider Electric

+358 40 052 2133

Tietoa Schneider Electricistä

Me Schneider Electricillä uskomme, että energian saatavuus ja digitalisaation edut kuuluvat ihmisen perusoikeuksiin. Meidän tahtotilamme on, että jokainen saa vähemmällä aikaan enemmän, ja että "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Haluamme vapauttaa avoimen, globaalin ja innovatiivisen yhteiskunnan loputtomat mahdollisuudet, jotka vastaavat arvojamme: merkityksellisyyttä, monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien kasvamista.

www.se.com/fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Jaa sosiaalisen median kanavissa

Jaa kanavaan facebookJaa kanavaan twitterJaa kanavaan linkedin

Lue lisää Mynewsdeskissä

ELKO vahvistaa markkina-asemaansa keskittämällä valmistuksen isompiin yksiköihin ja tehostamalla jakelua – toimitusvarmuus säilyy ennallaan

Tietoja yrityksestä: Schneider Electric Finland

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Suomessa yhtiö toimii 20 paikkakunnalla. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa pro...

Avaa uutishuone »

Seuraa meitä

Sait tämän sähköpostin koska Schneider Electric Finland on lisännyt sinut kontaktilistalleen Mynewsdeskissä. Mikäli haluat lopettaa sähköpostien vastaanottamisen uutishuoneesta Schneider Electric Finland, klikkaa tästä. Tietääksesi miten henkilötietojasi käytetään mikäli sinut on lisätty kontaktilistalle ja tietääksesi oikeuksistasi, luethan kontaktien rekisteriselosteemme.