FSM Group

FSM Oy Fonel Security Marketing on ostanut koko ETD Finland Oy:n osakekannan. Yrityskaupalla FSM Oy vahvistaa asemaansa yhtenä johtavana toimijana passiivisissa tietoverkkotuotteissa – aivan erityisesti valokuitutuotteissa ja -tarvikkeissa.

FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Yritys on vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys ja toimimme strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuusalan toimijoille ja sähkötukkuliikkeille. Toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.

ETD Finland Oy on valokuitutarvikkeiden markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön asiakkaina ovat sähkötukkuliikkeet, teleoperaattorit, verkko-osuuskunnat ja valtakunnalliset urakoitsijat. Yhtiö toimittaa laadukkaat ratkaisut televerkon rakentamiseen, konesaleihin, kiinteistöihin ja teollisuuteen.

FSM Oy jatkaa vahvaa ja kannattavaa kasvuaan. Yrityksen arvioitu liikevaihto vuodelle 2020 on 18 M€ ennen yrityskauppaa. ETD Finland Oy:n liikevaihto oli 2,0 M€ päättyneellä tilikaudella ja liikevoitto (EBIT) ylitti 10 %.

Yritykset jatkavat toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä. Yhtiöt täydentävät toisiaan erinomaisella tavalla. Yhdessä yritykset pystyvät nyt tarjoamaan omille asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman. Tämä ns. ristiinmyynti tuo molemmille yrityksille merkittävän kasvuloikan.