Espoo 15.10.2020 - Keskon konserniin kuuluva Onninen on myöntänyt Schneider Electricille ''Vuoden paras kouluttaja ja osaamisen kehittäjä'' -palkinnon. Panostamalla yhdessä tuotetietoihin, sähköisiin tietokantoihin ja IAD-yhteistyöhön (IAD = Industrial Automation Distributor) mahdollistetaan liiketoiminnan menestyksekäs kehittäminen yhdessä.

Alati kehittyvällä automaatioalalla osaaminen on keskiössä. IAD-yhteistyön merkeissä Onnisen teollisuusmyyjät käyvät läpi kattavan koulutusohjelman, jonka myötä he syventävät ymmärrystään automaatiosta pystyäkseen palvelemaan asiakaskuntaansa kattavammin myös sovelluskehityksessä. Lisäksi yhteisiin resursseihin on tehty molemmin puolin investointeja, mikä syventää yhteistyötä entisestään. ”Teollisuusautomaatiokumppanuudella saamme kansainväliset innovaatiot osaavien myyjien avulla suomalaisille laitevalmistajille. Näin tuemme kestävää kehitystä ja suomalaista osaamista. Oikeat ihmiset ja automaatio-osaaminen tekevät Schneider Electricistä ja Onnisesta erinomaisen automaatiokumppanin laitevalmistajille”, kertoo Industry-liiketoimintayksikön markkinointijohtaja Tuomas Korhonen.

Power Products ja Home and Distribution -liiketoimintayksiköiden johtaja Kim Långström jatkaa samoilla linjoilla: ''Schneider Electric kiittää saamastaan kunnianosoituksesta. Tämänkaltaiset yhteistyömallit ovat omiaan vastaamaan asiakkaan kasvaviin tarpeisiin. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakasta tehokkaasti ja löytämään yksilölliseen tarpeeseen parhaan ratkaisun. Näemme IAD-yhteistyön tärkeänä automaatio-osaamisen syventäjänä, ja jatkamme yhteistyötä tulevaisuudessakin.''

Palkinnon vastaanottivat K-Ryhmän kumppani-tilaisuudessa Kim Långströmin lisäksi toimitusjohtaja Jani Vahvanen ja tukkukanavan kehityspäällikkö Sanna Repo.