Uutiskirje

Lokakuu
2020

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Lahjoitus TAKK:n Nirvan kampukselle

Lahjoitimme Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen Nirvan kampukselle kaapeleita uuteen Sähköasema ja voimajohdot -oppimisympäristöön. Meille on tärkeää tukea uusien osaajien kouluttautumista alalle Suomessa. Teknologian ja tuotteiden kehittyessä uuden oppimiselle on jatkuva tarve, ja on ilo olla mukana edesauttamassa täydennyskoulutuksen tarpeita.

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Kaapelia Venetsian MOSE-patojärjestelmään  

Laguunin kolmelle sisääntuloväylälle asennettiin 78 liikkuvaa sulkuporttia, jotka tarvittaessa nousevat kaupungin suojaksi. Prysmian Groupin toimitus sisälsi yli 150 km pienjännite- ja ohjauskaapelia meren pohjassa sijaitseviin sulkuporttien tukirakenteisiin, huoltotiloihin ja järjestelmiin. Lisäksi toimitettiin noin 35 km keskijännitekaapelia koko järjestelmän virransyötön tarpeisiin. Kaikki kaapelityypit ovat vesiympäristöön soveltuvia ja täyttävät CPR-vaatimukset. 

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Vaatimukset erikoiskaapeleille kovia  

Prysmian Group valmistaa lukuisiin vaativiin ympäristöihin erikoiskaapeleita. Yksi näistä ympäristöistä on nosturikäytöt. Nosturikaapeleiden vaatimuksina on usein jatkuva liikkuva käyttö, nopeat nopeudet, olla säiden armoilla usein meren läheisyydessä.
Erityisesti satamat operoivat tänä päivänä 24/7. Mikäli nosturi ei ole käytettävissä kustannukset voivat olla satamalle huomattavan suuret. Tämän päivän valikoimastamme löytyy soveltuvat kaapelit merkittävimpiin liikkuviin käyttöihin. 

Lue lisää konsernin esitteestä

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Lapsiperheiden avuksi 

Vaatteiden, urheiluvälineiden, hygieniatarvikkeiden ja lahjakorttien tarve lapsiperheissä on suurempi kuin koskaan. Prysmian Group Finlandissa keräämme tänäkin syksynä HOPE ry:n kautta jaettavaksi konkreettista apua lapsille ja nuorille. Vapaaehtoisia löytyy onneksi edelleen; kiitos kaikille. Yhdessä tästä selvitään.   

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

 
 
 
 
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi