Sähkönumerot.fi -kouluttaa

Tuotetietojen merkitys toimitusketjussa lisääntyy jatkuvasti ja Sähkönumerot.fi -palvelun toiminnot monipuolistuvat. Maksuton koulutuksemme on oleellinen osa sähköistysalan kaupan perehdytystä.

Koulutukseen kuuluu:

• Sähkönumerot.fi-palvelu ja tuotetietojen hallinta koko toimitusketjussa
  • tuotteen perustaminen
  • tuotteen perustietojen täydentäminen ja kuvien, linkkien, dokumenttien ym. lisääminen

Koulutukset järjestetään toistaiseksi verkkokoulutuksena (Teams).

Tilanteen salliessa koulutus järjestään hybridikoulutuksena eli halutessaan voisi osallistua myös STK:n toimistolla Takomotie 8 00380 Helsinki.

Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäivää. Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan:

01.06.2021 9:30 – 12:00 Ilmoittaudu

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry:n jäsenyrityksille tarjoamme yrityksessänne pidettävät yrityskohtaiset Sähkönumerot.fi– ja ETIM-koulutukset, joissa käydään juuri teidän tuotetietojenne kehitystarpeita. Mikäli kiinnostuitte uudesta jäsenedusta, ottakaa yhteyttä ja sovitaan koulutuspäivä.

Lisätietoja        Jarmo Raninen, jarmo.raninen(at)stkliitto.fi, puhelin 045 1111962