Vielä ehdit ilmoittautua visioseminaariin!

 
 

Tiedekeskus Heurekassa 24.4. pidettävän seminaarin teema on Sähköllä hiilettömään tulevaisuuteen. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 15.4. Maksuton iltapäiväseminaari on suunnattu sähkö-, rakennus- ja
energia-alojen ammattilaisille ja  vaikuttajille sekä yhteiskunnallisille päättäjille

TUTUSTU OHJELMAAN JA ILMOITTAUDU>

 


 
   
 

Aurinkosähkö kiinnostaa - nyt helpottui vertailu!

 
 

Aurinkosähköä kotiin -kampanja kannustaa kuluttajia selvittämään aurinkosähkön soveltuvuutta omaan käyttöön sekä vertailemaan erilaisten toimittajien avaimet käteen -paketteja.

Verkkopalvelusta voit pyytää tarjouksia omaan käyttöön mitoitettavasta aurinkosähköjärjestelmästä. Motivan asiantuntija Milja Aarni kertoo, että mukana on jo ennätysmäärä yrityksiä ja kuluttajakyselyitäkin tulee päivittäin.

LUE LISÄÄ>

  
   
 

Ilmastonmuutosta hillitään yhdessä sopimalla  

 
 

Mitä tarvitaan uusien energiantuotantomuotojen integroimisessa perinteisiin energiaratkaisuihin?

Miten saamme älykkäiden sähköverkkojen ja kaupunkien osaset sopimaan yhteen? Entä sähköisen liikenteen kokonaisuuden rullaamaan?

Yhdessä sopimalla! Tutustu SESKOn Juha Vesan esitykseen siitä, kuinka sähköalan standardointi vastaa ilmastonmuutokseen.

KATSO DIAT>

  
   
 

Millainen on Suomen sähköisen liikenteen tulevaisuus?

 
 

Vastauksen tarjoaa akatemiaprofessori Howy Jacobsin dokumenttiohjelma. Se paljastaa että maailman ensimmäinen sähköinen kaivoskone on kehitetty Suomessa ja suomalaisella sähköautolla on maailmanennätys jääradalla.

Lisäksi meillä on Euroopan suurimmat litiumvarannot sekä uraa uurtavaa tutkimusta ja kehitystyötä sähköisen liikenteen eri osa-alueilla. Haastateltavina ovat alan huippuasiantuntijat. 

KATSO KOKONAAN TAI OSISSA>

  
 

on sähköistysalan näkemys tulevaisuudesta ja sähkön roolista
osana jokapäiväistä elämää. Tutustu visioon osoitteessa www.hyvinvointiasähköllä.fi

Kuvat alan järjestöiltä ja yrityksiltä.