Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä
 
 
 
 

Sähkönumerot.fi-tiedottaa 4/2020                                                                                              1.4.2020

 

 
 

Tuotevertailu - ei aprillipila vaan täyttä totta

Sähkönumerot.fi -palvelun toiminnallisuuksiin on 1.4. otettu käyttöön tuotevertailu. Toiminnolla voit verrata enintään kuutta (6) tuotetta kerrallaan. Vertailu on Tuotekansion ominaisuus eli lisää vertailtavat tuotteet Tuotekansioon ja klikkaa ”Vertaile tuotteita”. Vertailusivulla on kysymysmerkki, klikkaa sitä ja näet mitä kaikkea voitkaan tehdä.

Tuotevertailu antaa suunnittelijoille ja urakoitsijoille kelpo työkalun toteuttaa ”tai vastaava tuote” määrittelyä, oleelliset ominaisuudet ovat tiedossa eivätkä työllistävän etsinnän takana. Samoin urakoitsijan on helppo olla yhteydessä omaan tukkuunsa, tukkumyyjänkään aika ei mene vastaavien tuotteiden hakemiseen vaan päästään suoraan kaupantekoon. Uuden vertailutyökalun avulla saadaan ehkäpä oikaistua muutamia mutkia toimitusketjun tiedonvälityksessä ja samalla säästyye aikaa ja rahaa.

Omalta osaltaan vertailutyökalu tulee lisäämään tuotetietojen määrä ja laatua, sillä tekniset tiedot ovat nyt entistä tärkeämpiä. Valitsisitko itse tuotteen, josta et näe teknisiä ominaisuuksia?

 
 
   
 
 

Lue Tomi Alasen blogikirjoitus:

Valaisinten tuotetietojen puutteellisuus haasteena projektikaupalle

Projektien valaisinten hankintapäätöksiä ohjaavat niin taloudellisten kuin teknisten vertailujen tulos. Käsitystäni myös tukevat valaisinten teknisten tietojen suurehkot puutteet Sähkönumerot.f- sivustolla, jotka johtuvat alan toimijoista.

Lue koko kirjoitus >>>

 
 
   
 
 

Yleisnimipäivitykset käynnissä, osallistu ja vaikuta!

  2.4. tuoteryhmät 30 ja 31 Varokkeet ja sulakkeet
17.4. tuoteryhmä 80 Aurinko- ja tuulienergia   7.5. tuoteryhmä 23 Erikoiskytkimet ja merkkivalot
15.5. tuoteryhmä 86 Moottorit
26.5. tuoteryhmä 67 Mittarit   8.6. tuoteryhmä 81, 82 ja 85 Lämmityslaitteet, tuulettimet ja pumput

Palaverien esityslistat ja ilmoittautumislinkit löytyvät Sähkönumerot.fi-etusivun Tapahtumat -osiosta. Valmistajien, maahantuojien ja tukkujen edustajat - ilmoittautukaa mukaan verkkopalavereihin!

 
 
   
 
 

Perehdyttämispäivät

Perehdyttämispäivissä kerotaan sähkönumeron ja tuotetietojen merkityksesä koko toimitusketjulle, tutustutaan Sähkönumerot.fi-palvelun monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä opetellaan itsepalvelun ja ETIMin saloja. Seuraavat perehdyttämispäivät ovat:

Perehdyttämispäivät järjestetään toistaiseksi verkkokoulutuksina. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisen viikon perjantaina.

 
 

 
 

Tietosuojaseloste

Powered by Postiviidakko